14+ jaar ervaring in eCommerce
Persoonlijke aanpak
Cut-off 23:59 uur

Fulfilment
door ons

Deze dienst houdt simpelweg in dat je niet meer zelf je logistiek wilt regelen of niet tevreden bent over je huidige situatie en ons daarvoor zou willen inschakelen! 

Persoonlijk
advies

Persoonlijk
advies

Je eigen
Fulfilment

Ben je van plan je eigen fulfilment te (blijven) doen maar geen idee waar je moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij helpen je graag met alle stappen.

Persoonlijk
advies

Persoonlijk
advies

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Fulfilment door ons

Ben je toe aan de volgende stap en wil je het verzenden van je bestellingen uit besteden? Of ben je al actief met fulfilment maar niet tevreden? Wij helpen je graag.

In een aantal stappen doen wij er alles aan om jouw onderneming te leren kennen. Dat doen wij door middel van een kennismaking via video of op locatie en vervolgens sturen wij een vragenlijst die je mag beantwoorden zodat wij een perfect beeld krijgen van je onderneming en wensen. Vervolgens sturen wij een op maat gemaakte offerte naar je toe en kunnen we over het algemeen binnen 2 weken beginnen indien je dat wilt!

Verwerking tot
22:30 uur

Koppelingen met
alle systemen

Persoonlijk contact
en samenwerking

Hoge kwaliteit en
goede tarieven

14+ jaar ervaring in eCommerce
Persoonlijke aanpak
Cut-off 23:59 uur

Je eigen Fulfilment

Heb je je fulfilment momenteel al uitbesteed en wil je het weer zelf gaan doen? Of doe je het nu nog zelf maar kan je wel wat hulp gebruiken? Dan bieden wij ook graag onze hulp aan.

Wij zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van een overstap naar fulfilment. Wij hebben met onze eigen webshop de overstap gemaakt van fulfilment naar eigen fulfilment maar er was niemand die ons daarmee kon helpen. Wij weten waar je tegenaan zal gaan lopen en kunnen je ondersteunen op vele fronten, van software tot inrichting en inkoop van materiaal.

Altijd maatwerk

Wij werken niet met all-in prijzen of vaste prijzen. Iedere webshop en onderneming is uniek en daar hoort maatwerk bij. All-in tarieven zijn nooit gemaakt voor jou en er zijn vaak verborgen kosten.

Wij willen transparantie bieden door middel van duidelijke uitleg, eerlijke prijzen en met het oog op kwaliteit.

Onze nieuwste blogs

Webshop pakket verzenden
Wat betekent fulfilment?

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Vul het formulier in of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.

E-mail: info@fulfilment.nl
Telefoon: 085 130 92 01
KvK: 92335519

Adres:

Fulfilment.nl B.V.
Bijsterhuizen 1013
6604LA Wijchen

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.