Webshop pakket verzenden

Geschreven door: Fulfilment.nl

Het verzenden van webshop pakketten kan erg veel tijd in beslag nemen, de goederen moeten netjes worden ingepakt en naar het postkantoor worden gebracht. Ook heb je een opslagruimte nodig waar je al je producten kwijt kunt. Als je nog niet zoveel bestellingen krijgt is dit wel vol te houden, maar wanneer je webshop groeit en ook de bestellingen stijgen zal het lastig zijn om dit zelf te blijven doen. Geen zorgen. Wij kunnen het hele logistieke proces van jouw webshop overnemen!

Er komen ontzettend veel dingen kijken bij het starten van een webshop; marketing, inkopen doen, pakketten versturen, klanten helpen, retouren verwerken en nog veel meer.  Het is belangrijk om je aandacht goed te verdelen onder al deze taken, zodat je webshop blijft groeien. Het logistieke proces van je webshop kan echter veel tijd in beslag nemen, waardoor er minder tijd over is voor de andere belangrijke taken binnen je bedrijf. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je pakketten zelf in te pakken en te versturen, vooral wanneer je net begint is dit zeker aan te raden. Maar je kunt er ook voor kiezen om het logistieke proces over te laten nemen door een fulfilment bedrijf. Fulfilment uitbesteden kost niet heel veel extra ten opzichte van het zelf versturen van je pakketten. Op grote schaal zal het zelfs goedkoper zijn. Daarnaast zal je meer tijd overhouden voor je core-business en zullen wij ondertussen alle orders snel en correct afhandelen.

Het proces

Het proces van het versturen van een pakket voor een webshop ziet er als volgt uit:

 • Ontvangst en controle goederen
  De bestelde goederen worden in ontvangst genomen door ons. De goederen worden direct geteld, gecontroleerd en ingeboekt in het Warehouse Management Systeem (WMS).

 • Opslag
  De producten worden op een juiste, passende plek gelegd en daarnaast worden de producten ook netjes en schoon gehouden.

 • Orderverwerking
  De orderverwerking is een belangrijke stap in het fulfilment proces en het is belangrijk dat dit efficiënt en accuraat gedaan wordt. Door ons systeem kan deze stap snel en foutloos gedaan worden d.m.v. het scannen van barcodes, zodat de klant zo snel mogelijk het juiste product ontvangt!

 • Inpakken
  De pakketten worden snel en nauwkeurig ingepakt. Alle nodige en passende middelen liggen in ons magazijn; dozen in allerlei formaten, verzend labels, opvulmateriaal, etc.

 • Verzenden
  Door onze scherpe cut-off tijd zullen orders nog tot laat worden verwerkt. De bestellingen worden door ons van zondag t/m vrijdag tot 22:30 uur verwerkt en verzonden.

 • Inzichten
  Je kunt in je eigen portaal alle bestellingen en producten inzien en bewerken, track & trace codes bekijken en je leveringen aanmelden.

 • Retourlogistiek
  Het is vaak een tijdrovende en complexe taak, maar ook dit kunnen wij perfect uit handen nemen!

De volgende stap

Als je besluit om het logistieke proces over te laten nemen door fulfilment.nl zal er op basis van jouw wensen een offerte worden gemaakt. Deze offerte is altijd gericht op jou en jouw goederen. Door een vragenlijst in te vullen krijgen wij een beter idee van jouw wensen en eisen. Bovendien is iedere webshop anders en daar willen wij het juiste maatwerk voor aanbieden!

Interesse in onze Fulfilment diensten na het lezen van deze blog? Neem contact op of vraag een offerte aan! 

Onze nieuwste blogs

Webshop pakket verzenden
Wat betekent fulfilment?

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Vul het formulier in of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.

E-mail: info@fulfilment.nl
Telefoon: 085 130 92 01
KvK: 92335519

Adres:

Fulfilment.nl B.V.
Bijsterhuizen 1013
6604LA Wijchen

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.