Fulfilment kosten

Geschreven door: Fulfilment.nl

Fulfilment uitbesteden heeft veel voordelen, zo bespaart het je bijvoorbeeld veel tijd en heb je geen eigen opslagplek nodig. De kosten van Fulfilment hangen af van verschillende factoren, waaronder het aantal orders die het bedrijf ontvangt en welke goederen er worden verzonden.

Als je besluit om fulfilment uit te besteden bij fulfilment.nl zal er door middel van het invullen van een vragenlijst worden bepaald wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Op basis van de antwoorden van de vragenlijst wordt er een offerte gemaakt, deze is altijd gericht op jou en jouw goederen. Ieder bedrijf is anders en daar willen wij het juiste maatwerk voor aanbieden.

De kosten van fulfilment hangen af van een aantal factoren:

 

  • Het (formaat van het) product;
  • Hoeveel producten je in je assortiment hebt;
  • Het aantal bestellingen dat je per maand doet;
  • Of er maatwerk verricht moet worden (extra’s zoals het toevoegen van een flyer of de manier van inpakken);
  • Naar welke landen de pakketten verstuurd moeten worden.

Kosten modellen

Veel fulfilment bedrijven werken met een All-in pakketprijs. Dit houdt in dat er één bedrag wordt gerekend voor het opslaan van je spullen en het inpakken en het versturen van het pakket. Een ander model waar ook mee gewerkt wordt is het maatwerk model. Hierbij wordt de prijs gemaakt op basis van jouw producten en bedrijf. Het is dus belangrijk om goed te overwegen welke model voor jou passend is. Bij een all-in prijs kan het zijn dat je betaald voor diensten die je niet gebruikt, let daar dus goed op!

Overige kosten

Naast de kosten voor het inpakken en het versturen van de pakketten zijn er nog meer kosten waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld de kosten van de opslag en het inboeken van de geleverde goederen. Maar ook kunnen er accountmanagers kosten in rekening worden gebracht of administratiekosten, let dus goed op wat er in je offerte staat en waar je voor gaat betalen!

Interesse in onze Fulfilment diensten na het lezen van deze blog? Neem contact op of vraag een offerte aan! 

Onze nieuwste blogs

Webshop pakket verzenden
Wat betekent fulfilment?

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Vul het formulier in of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.

E-mail: info@fulfilment.nl
Telefoon: 085 130 92 01
KvK: 92335519

Adres:

Fulfilment.nl B.V.
Bijsterhuizen 1013
6604LA Wijchen

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.