Fulfilment kleine webshop

Geschreven door: Fulfilment.nl

Vaak wordt het uitbesteden van fulfilment gedaan door grote webshops die het logistieke proces zelf niet meer willen of kunnen doen. Wanneer de bestellingen stijgen kan het zo zijn dat er simpelweg geen tijd meer voor is. Maar ook voor een kleine webshop kan fulfilment uitbesteden veel voordelen hebben. Logistiek is een proces wat veel tijd in beslag kan nemen, waardoor je minder tijd over hebt voor andere taken binnen je bedrijf, zoals marketing, klantenservice en inkoop.

Voordelen kleine webshop logistiek uitbesteden

Fulfilment kan voor veel webshop eigenaren een oplossing zijn, ook voor kleine webshops.

 • Geen eigen opslagruimte nodig
  Bij het fulfilment proces hoort ook het opslaan van de goederen. Hierdoor heb je zelf geen opslagruimte meer nodig.

 • Het scheelt ontzettend veel tijd
  Het inpakken en verzenden van bestellingen kost veel tijd. Door dit uit te besteden heb je ruimte om te werken aan andere projecten binnen je bedrijf, zodat je echt kunt gaan groeien!

 • Bestellingen worden door ons tot 23:59 nog verwerkt
  Veel pakketpunten gaan al om 18:00 uur dicht, terwijl wij orders nog verwerken tot 22:30 uur. Met Same Day Delivery kan je zelfs 23:59 uur hanteren! Het scheelt je zelf dus niet alleen veel tijd, ook de klant ontvangt het pakket eerder. Daarnaast werken we ook nog eens op zondagen!

 • Het werk gaat altijd door
  Er zijn veel aspecten die invloed hebben op het logistieke proces van je webshop, waaronder ziekte en verlof, maar ook feestdagen hebben impact op je bedrijf. Wij weten precies wanneer het tijd is om extra mankracht in te schakelen, zodat alle orders gewoon op tijd worden verwerkt.

 • Meerdere vervoerders en bezorgopties
  Wij bieden een ruime keuze aan vervoerders en bezorgopties. Ook ligt ons magazijn vol met verschillende dozen en inpakmaterialen, zodat de pakketten op de gewenste manier worden verzonden.

 • Snelheid
  Een goed, ervaren team aan orderpickers is van belang bij het fulfilment proces. Dit is natuurlijk een groot voordeel, want hierdoor ligt is het pakketje nog sneller bij je klant!

Juist een kleine webshop heeft nog veel ruimte om te groeien, door een fulfilment bedrijf in te schakelen heb je meer tijd over om dit te realiseren. Naast het hele logistieke proces kunnen wij je ook ondersteunen bij onder andere fotografie, social media, online marketing, marketplaces en verschillende website ontwikkelingen. Fulfilment.nl denkt met je mee en we brengen onze kennis dan ook graag naar je over om grote groei mogelijk te maken!

Interesse in onze Fulfilment diensten na het lezen van deze blog? Neem contact op of vraag een offerte aan! 

Onze nieuwste blogs

Webshop pakket verzenden
Wat betekent fulfilment?

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Vul het formulier in of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.

E-mail: info@fulfilment.nl
Telefoon: 085 130 92 01
KvK: 92335519

Adres:

Fulfilment.nl B.V.
Bijsterhuizen 1013
6604LA Wijchen

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.